AMORE HILLEGOM

AMORE HILLEGOM Al 14 jaar een begrip in Hillegom!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 582 beoordelingen
17 aug 2019 om 19:28 Pizza was niet erg warm en smaakte anders dan anders. Verder bezorging was top. Stokbrood was goed en tiramisu ook heerlijk
14 aug 2019 om 21:35 Wij waren tevreden klant, maar steeds vaker duurt het abnormaal lang voordat ons eten komt. Een uur of 5 kwartier. Vanavond 1,5 uur. Even berichten dat het langer duurt zou wel zo fijn zijn, maar dat gebeurt ook niet.
14 aug 2019 om 20:04 Anders dan anders, flauw en duurde erg lang, jammer zijn beter gewend
12 aug 2019 om 14:37 Amore daar kom ik al 14 jaar en ik heb eigenlijk nooit klachten,maar nu wel,een kleine.Het stokbroodje met kruidenboter vond ik niet lekker,was niet het stokbrood wat ik gewend ben.Over de pizza`s ben ik heel tevreden,en ook de bezorgwijze.Chapeau...
4 aug 2019 om 9:54 Snelle bezorging en lekkere pizza die goed warm was
3 aug 2019 om 19:54 Duurde heel lang! De thuis bezorg app werkte niet! Kon niet zien hoe laat het bezorgt zou worden.
3 aug 2019 om 8:50 Super lekker
28 jul 2019 om 20:06 Bezorgtijden was langer dat we gewent zijn maar zondag is een drukke dag. Het eten was wel weer super lekker!
27 jul 2019 om 22:45 Bestelling bij de buren bezorgd niet gekregen
26 jul 2019 om 22:57 Pizza was prima alleen het wachten er op was veelste lang.
26 jul 2019 om 20:20 Heerlijke Pizza gegeten, tijdig besteld via internet en het werdt keurig op tijd gebracht. Top!
24 jul 2019 om 23:06 Top quality pizza. Ik ben altijd meer dan tevreden.